Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736868672

Amistoso 736868672 Información oficial sobre el partido 736868672 en Hattrick

07.08.2024 12:05:00

Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 5 - 6 PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Ivaniums Alineación oficial del equipo 'Ivaniums' en el partido 7 - 3 PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido
Tiene mala suerte 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ivaniums

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Sandro Hendriksma, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): 和毅 (Kazuki) 原田 (Harada) va incrementar l'avantatge de Ivaniums amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kyle Wood va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Aldo Arca va donar a Ivaniums un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): El públic de Ivaniums va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 79, va xiular un penal pels locals. Víctor Valdés no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Alberto Bejega de Ivaniums gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

PUCELANA

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): PUCELANA van mostrar una bona compenetració quan al minut 36 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Renze Holwerda va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de PUCELANA no defallien en cap moment. Producte d'això, en Juan José Alvarado va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): PUCELANA van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 50, quan Daudi Bass va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Angelo Pelullo va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Vito Meduri va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. PUCELANA posava el marcador 4 a 4.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): PUCELANA agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gustavo Pasi amb mestria.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Daudi Bass va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 4 - 6 al marcador per a PUCELANA.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daudi Bass va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustavo Pasi de PUCELANA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.