Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736868310

Amistoso (Int.) 736868310 Información oficial sobre el partido 736868310 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 4 - 3 santero Alineación oficial del equipo 'santero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 4 - 3 santero Alineación oficial del equipo 'santero' en el partido
Tiene un resultado normal 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,9 % 25,3 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Oviedo va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cristino Morales, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Ventura Rodríguez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Adrián Pérez, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Oviedo.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Roberto Copeiro de Oviedo empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pere Puigmal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Oviedo es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Romelio Recio Martín va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pere Puigmal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 14 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Pere Puigmal de Oviedo va intentar batre la porteria rival al minut 21 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 200 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 26 amb una falta ben llançada per en Alberto Nieto, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Oviedo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Romelio Recio Martín va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ekkehart Bietsch va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julio César Villalar per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ekkehart Bietsch va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

santero

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Asko Luts va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Tim Kautzky va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a santero.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tim Kautzky de santero es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 91, un contraatac del santero no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alfonso Martínez perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.