Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736867219

Amistoso (Int.) 736867219 Información oficial sobre el partido 736867219 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

Falucho f.c. Alineación oficial del equipo 'Falucho f.c.' en el partido 0 - 0 Nil by Foot Alineación oficial del equipo 'Nil by Foot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Falucho f.c. Alineación oficial del equipo 'Falucho f.c.' en el partido 0 - 1 Nil by Foot Alineación oficial del equipo 'Nil by Foot' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falucho f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Vince Alesworth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Luis Tirado Vilches va marxar per velocitat al minut 25 i va fer una passada de la mort a Vince Alesworth, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Falucho, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Vince Alesworth va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Falucho van sortir al contraatac al minut 85, però Fèlix Femenia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Falucho va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Romualdo Rojas Marcos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fèlix Femenia de Falucho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nil by Foot

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Carson Hammon quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): James Hines, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Foot que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carson Hammon, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Foot al minut 84, però el xut de Carson Hammon va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carson Hammon que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viriato da Rocha.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ján Haščic es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.