Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736864494

Amistoso (Int., RC) 736864494 Información oficial sobre el partido 736864494 en Hattrick

07.08.2024 21:30:00

FC Malkier Alineación oficial del equipo 'FC Malkier' en el partido 2 - 3 BELMEZ DE LA MORALEDA C.F. Alineación oficial del equipo 'BELMEZ DE LA MORALEDA C.F.' en el partido
2 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 2
2 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
43 % Posesión 45' 57 %
43 % Posesión 90' 57 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13
FC Malkier Alineación oficial del equipo 'FC Malkier' en el partido 2 - 3 BELMEZ DE LA MORALEDA C.F. Alineación oficial del equipo 'BELMEZ DE LA MORALEDA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Malkier Alineación oficial del equipo 'FC Malkier' en el partido 0 - 1 BELMEZ DE LA MORALEDA C.F. Alineación oficial del equipo 'BELMEZ DE LA MORALEDA C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Malkier

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Malkier s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mbongeni Solomons que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Malkier equilibrava la balança al minut 70. En Joshua Maddock, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dabulamanzi Mokotjo de Malkier va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Funsani Cebekhului de Malkier va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Malkier, Joshua Maddock, col·locà la pilota just a les mans d'en Ainsley Gannon. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Malkier Dabulamanzi Mokotjo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ainsley Gannon. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Seretse Nkampeni de Malkier va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Malkier Rutger Terphuis va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Mbongeni Solomons de Malkier va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.

BELMEZ DE LA MORALEDA C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, Enrique Pinedo va pentinar un córner cap al segon pal que Antonio Tomás va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): En Vilhelm Kaspersen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 56. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Azzouz Jebbouri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gabriel Ramos va xutar fora per a MORALEDA, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Enrique Pinedo de MORALEDA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio Tomás de MORALEDA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de MORALEDA, Azzouz Jebbouri, col·locà la pilota just a les mans d'en Mark Enderle. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Gil va xutar fora per a MORALEDA, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Ainsley Gannon de MORALEDA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mark Enderle en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.