Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736862674

Amistoso (Int.) 736862674 Información oficial sobre el partido 736862674 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

UnionistasCF Alineación oficial del equipo 'UnionistasCF' en el partido 6 - 1 1.FC Best Alineación oficial del equipo '1.FC Best' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UnionistasCF Alineación oficial del equipo 'UnionistasCF' en el partido 5 - 0 1.FC Best Alineación oficial del equipo '1.FC Best' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UnionistasCF

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): UnionistasCF s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Ville-Matias Suomaa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): UnionistasCF va obtenir un penal al minut 20, que va llançar a la perfecció Włodzimierz Szeler. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Ville-Matias Suomaa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Luigi Maria Buffo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 54.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Ludvig Zetterberg va augmentar l'avantatge de UnionistasCF a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Luigi Maria Buffo va incrementar l'avantatge de UnionistasCF amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan UnionistasCF va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Albin Laverdure des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Włodzimierz Szeler quasi dona a UnionistasCF l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de UnionistasCF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Albin Laverdure va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): En Włodzimierz Szeler va llançar un penal al minut 35. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kouros Hedyeh al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Włodzimierz Szeler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

1.FC Best

Goles Goles

  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): En Zoran Ikodinović va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Armağan Akkerman va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miodrag Ðukić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miodrag Ðukić va fer al minut 64 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Yannik Milotta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.