Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736861384

Amistoso (Int.) 736861384 Información oficial sobre el partido 736861384 en Hattrick

07.08.2024 23:55:00

Calheiros - Eu Fitness Alineación oficial del equipo 'Calheiros - Eu Fitness' en el partido 2 - 3 Deportivo Carambolo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carambolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calheiros - Eu Fitness Alineación oficial del equipo 'Calheiros - Eu Fitness' en el partido 4 - 1 Deportivo Carambolo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carambolo' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calheiros - Eu Fitness

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Willians Braz de Eu Fitness, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Leroy Ellis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Eu Fitness es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Eu Fitness per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Bernardino Zaccaria va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Eu Fitness va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Bernardino Zaccaria va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Willians Braz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sílvio Luís Castilho, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Eu Fitness va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Waldyr Souza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Sílvio Luís Castilho va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Willians Braz de Eu Fitness va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 90, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Sílvio Luís Castilho de Eu Fitness va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabson Mendonça Silva de Eu Fitness amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo Carambolo

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Pablo Morante de Deportivo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Enrique Teodoro que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 87, quan Gilberto Eransus va posar els visitants Deportivo per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Vicente Tomé Viniegra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Pablo Morante va quedar-se sol davant el porter Jorge Luís Iguaçu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lluís Xavier Enrich de Deportivo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Manuel López-Pintado que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicente Tomé Viniegra de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Rosado de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.