Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736852456

Amistoso (Int.) 736852456 Información oficial sobre el partido 736852456 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 4 - 1 Super De Boeren Alineación oficial del equipo 'Super De Boeren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 6 - 1 Super De Boeren Alineación oficial del equipo 'Super De Boeren' en el partido
Tiene mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 15, indicava inequívocament que en Renato Coronel va saber trobar la xarxa rival. LECONDONI desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LECONDONI contenien la respiració mentre en Ionuţ Dinică s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LECONDONI va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Koldo Berano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): LECONDONI va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Renato Coronel. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): LECONDONI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cálico Haro en un 1 contra 1 amb el porter Pol Wallage, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): LECONDONI va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Koldo Berano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihai Stoiciu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Super De Boeren

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts Okke Verstappen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): SDB va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Steyn Herben.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Gerco Dilnur va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Harold Kendricks.