Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736851827

Amistoso (Int., RC) 736851827 Información oficial sobre el partido 736851827 en Hattrick

07.08.2024 15:25:00

FC Duràcuire Alineación oficial del equipo 'FC Duràcuire' en el partido 1 - 4 Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Duràcuire Alineación oficial del equipo 'FC Duràcuire' en el partido 1 - 2 Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Duràcuire

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Luke Bourbon va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Duràcuire va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Louison Lhermet va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Aday Haro Esteban va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Simakeros

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Len Jünemann que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Simakeros va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 50. Iván Agulló va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Manuel Rueda Jiménez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 1 - 3 per a Simakeros.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 58, Len Jünemann va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a José Ferreira Barata, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Iván Agulló, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): José Ferreira Barata va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Michel Marchand va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Simakeros Len Jünemann quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aitor Bartui l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Simakeros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mateo Etxekonanea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Manuel Rueda Jiménez al minut 70.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mateo Etxekonanea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.