Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736843254

Amistoso (Int., RC) 736843254 Información oficial sobre el partido 736843254 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 3 - 2 Krumme Lanke Alineación oficial del equipo 'Krumme Lanke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido 2 - 0 Krumme Lanke Alineación oficial del equipo 'Krumme Lanke' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartuchos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Román Gallegos va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Tristan Eggland va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnoldo Piña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Ignacio Chesa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cartuchos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mohammed Zakari de Cartuchos es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cartuchos, Karlos Bizarro, col·locà la pilota just a les mans d'en Iwan Engels. El marcador: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Cartuchos Genís Picaza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iwan Engels es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cartuchos Arnoldo Piña, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iwan Engels. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Alfonso Oprescu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Cartuchos.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marcial Nicuesa va xutar fora per a Cartuchos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Ignacio Chesa de Cartuchos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Iwan Engels en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.

Krumme Lanke

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Krumme sortien al contraatac. La falta llançada per Hilary Makulec va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 93 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maurino Olaso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 95 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ignacio Chesa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Krumme al minut 95.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jules Verholen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Hilary Makulec de Krumme va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Krumme, Tshekisho Boko, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mario Corni de Krumme va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mario Mannazzu de Krumme anava molt fort i col·locat però Karlos Bizarro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Krumme Ganda Yanto va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.