Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736838928

Amistoso (Int., RC) 736838928 Información oficial sobre el partido 736838928 en Hattrick

07.08.2024 12:25:00

FC Maks Alineación oficial del equipo 'FC Maks' en el partido 4 - 1 FC Gresso Alineación oficial del equipo 'FC Gresso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Maks Alineación oficial del equipo 'FC Maks' en el partido 3 - 0 FC Gresso Alineación oficial del equipo 'FC Gresso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Maks

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yaqoub Ameziane va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Maks empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Ricky Frerichs, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Maks va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 78, quan Danel Uharte, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Als 84 minuts de joc, els nois de Maks van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Juan Alsina augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Maks per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Danel Uharte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Maks va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Danel Uharte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

FC Gresso

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del Gresso va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Albino Barroso, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Gresso va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Lúcio Simões la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): En Domingos Soares va fer una ràpida incursió al minut 83, però en Maximilian Köhl no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Branco de Gresso es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.