Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736835633

Amistoso (Int.) 736835633 Información oficial sobre el partido 736835633 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 1 - 4 Bangkok's Silver Stars Alineación oficial del equipo 'Bangkok's Silver Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 1 - 6 Bangkok's Silver Stars Alineación oficial del equipo 'Bangkok's Silver Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 100 Minuto 31 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Urbano Flaugnacco va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Abba Kamel hauria d'haver estat gol al minut 13 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Urbano Flaugnacco tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Atilano Ernst va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Vlaşcă de F.C.Merda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bangkok's Silver Stars

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Suwat Nithipratyapakrit de Bangkoks va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bangkoks augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lasse Varm es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Bangkoks l'avantatge per 1 - 3. Lasse Varm en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Sakhol Malairatsamee de Bangkoks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!