Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736828635

Amistoso (Int.) 736828635 Información oficial sobre el partido 736828635 en Hattrick

07.08.2024 12:30:00

zombies z Alineación oficial del equipo 'zombies z' en el partido 3 - 2 Loman Dudes Alineación oficial del equipo 'Loman Dudes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zombies z Alineación oficial del equipo 'zombies z' en el partido 5 - 0 Loman Dudes Alineación oficial del equipo 'Loman Dudes' en el partido
Tiene mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zombies z

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del zombies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Boleslav Machart va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Boleslav Machart la va rematar Joseba Revilla amb una magnífica volea que va fer pujar per a zombies el 2 - 2.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): zombies va posar-se per davant 3 - 2 al minut 89, quan Cederic Ingels va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrei Andreiana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ignacio Chacón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Gregor McIldowie va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Joseba Revilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Boleslav Machart va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Gregor McIldowie va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Filipe Ferreira va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Filipe Ferreira quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Loman Dudes

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Kevin Whitmore, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 41.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Bill Woodford va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Loman i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Loman, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Joginder Gupta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Loman, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Luther Pon va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joginder Gupta després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrián Tradacete va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Máximo Contreras de Loman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luther Pon de Loman es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.