Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736821188

Amistoso 736821188 Información oficial sobre el partido 736821188 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Puente Alineación oficial del equipo 'Puente' en el partido 2 - 4 La Rebollada Alineación oficial del equipo 'La Rebollada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Puente Alineación oficial del equipo 'Puente' en el partido 5 - 0 La Rebollada Alineación oficial del equipo 'La Rebollada' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puente

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bruno Turone va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Puente empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Phillip Mürner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Puente.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Bruno Turone va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Puente.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Méndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Giuseppe Carannante va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Puente Phillip Mürner quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): Puente va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 66, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Folke Klein hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Giuseppe Carannante. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Puente va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Giuseppe Carannante no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando López Jiménez de Puente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Rebollada

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rebollada van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Esteban Alfajor va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Gérald Petit de Rebollada va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Cristian Dragomir! Un inimaginable dribbling sobre Phillip Mürner va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 3 per a Rebollada.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 64 minuts, Gérald Petit va superar per velocitat Phillip Mürner per posar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Rebollada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miro Rušinić va desviar el xut final de Sławomir Dłużyński després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Pierre-Nicolas Pepermans de Rebollada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.