Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736818013

Amistoso (Int.) 736818013 Información oficial sobre el partido 736818013 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 0 - 2 SK Líšeň Alineación oficial del equipo 'SK Líšeň' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 0 - 1 SK Líšeň Alineación oficial del equipo 'SK Líšeň' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabuko C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Basil Sinclair gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mirko Tosetti va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Trabuko va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcel·lí d'Anjou, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Goiznabar Ezkurdia no va ser aprofitada per en Basil Sinclair que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Trabuko van sortir al contraatac al minut 84, però Marcel·lí d'Anjou va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Trabuko van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Marcel·lí d'Anjou no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mauro Soria Carnicero de Trabuko es va guanyar la targeta groga merescudament.

SK Líšeň

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ray Perfecto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Trabuko. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lars Øyvind Lidal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Líšeň es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Lars Øyvind Lidal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lars Øyvind Lidal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Lars Øyvind Lidal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iván Malo González va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lars Øyvind Lidal després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Malo González va poder desviar-lo a córner.