Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736817706

Amistoso (RC) 736817706 Información oficial sobre el partido 736817706 en Hattrick

31.07.2024 12:20:00

Portadores del Esferico Alineación oficial del equipo 'Portadores del Esferico' en el partido 5 - 4 Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Portadores del Esferico Alineación oficial del equipo 'Portadores del Esferico' en el partido 1 - 4 Dimonis del Boch Alineación oficial del equipo 'Dimonis del Boch' en el partido
Tiene mucha potra 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portadores del Esferico

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Portadores va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Théo Daneault, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Alex Bortolato de Portadores, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gumersindo Torres al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Medaina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 14 quan Alex Bortolato de Portadores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Mario Klettner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Portadores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Achille Widor hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Anders Rindestu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sergio Medaina va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Portadores la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Portadores va estar a punt de posar-se per davant al minut 100 però Ivan Patapov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex Bortolato es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Piotr Błachut va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Portadores Théo Daneault no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gumersindo Torres es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miguel Rosado de Portadores va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Orlando Domingues de Portadores va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ivan Patapov de Portadores, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gumersindo Torres en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

Dimonis del Boch

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 53 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Beturián Pagès marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Valentín Torres Guzmán, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonino Cimignolo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Armando Nogueira al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Boch, Antonino Cimignolo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Amos Harrison anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Boch.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Boch Beturián Pagès, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sascha Grossenbacher. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Boch, Noelio Cavalcanti, col·locà la pilota just a les mans d'en Sascha Grossenbacher. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Valentín Torres Guzmán va xutar fora per a Boch, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!