Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736816764

Amistoso 736816764 Información oficial sobre el partido 736816764 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 2 - 1 Xol Team Alineación oficial del equipo 'Xol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 3 - 1 Xol Team Alineación oficial del equipo 'Xol Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuk-chaka

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): chuk-chaka equilibrava la balança al minut 33. En Srećko Kirilov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Gian Piero Nicoli va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Massimiliano Gugole que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): chuk-chaka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miha Zvonc va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Horia Dican.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a chuk-chaka per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Srećko Kirilov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Miha Zvonc va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gian Piero Nicoli de chuk-chaka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Émo de chuk-chaka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Xol Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Team va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Vicente Bañuelos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leandro Lescano després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gabriel Aburto va poder desviar-lo a córner.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Bartosz Pilarski per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 84, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaapjan Bosgoed.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jaapjan Bosgoed de Team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.