Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736816335

Amistoso (Int.) 736816335 Información oficial sobre el partido 736816335 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido 3 - 3 Fc avat Alineación oficial del equipo 'Fc avat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido 6 - 1 Fc avat Alineación oficial del equipo 'Fc avat' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parlatasaray

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nacho Luca de Tena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Gábor Merényi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 52 gràcies a la jugada de Severijn Rougoor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Nacho Luca de Tena va estar a punt d'empatar per a Parlatasaray quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Meysam Moghanlou va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Nacho Luca de Tena gairebé va marcar per a Parlatasaray des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Eric Mainkusch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Meysam Moghanlou va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Almen Seillier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant 洪 (Hong) 晓德 (Xiaode)? Un error clamorós seu va donar a Claus Juergen Rosenberg-Lipinsky una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, 洪 (Hong) 晓德 (Xiaode) de Parlatasaray va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fc avat

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mehrshad Hezavei que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a avat.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Mehrshad Hezavei de avat va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Mehrshad Hezavei marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olov Perklén de avat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abou-ali Mofti de avat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.