Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736815701

Amistoso 736815701 Información oficial sobre el partido 736815701 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

C. F. Isótopos del Infierno Alineación oficial del equipo 'C. F. Isótopos del Infierno' en el partido 7 - 1 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C. F. Isótopos del Infierno Alineación oficial del equipo 'C. F. Isótopos del Infierno' en el partido 7 - 0 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
Tiene un resultado normal 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Isótopos del Infierno

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Roberto Castrillo de Isótopos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Felipe Collar. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Isótopos va augmentar la diferència quan Juan Carlos Caín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Luis Urtiaga va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Urtiaga es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Isótopos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Carlos Caín va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Isótopos a 7 - 1. Arkadiusz Wolany va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arkadiusz Wolany va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Caín de Isótopos es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

el primer toc

Goles Goles

  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jorge Elguera va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Adelino Espino no va ser aprofitada per en Adelmo Chell que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Próspero Puig Egido de primer va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Adelino Espino que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jorge Elguera va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Jorge Elguera completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Próspero Puig Egido de primer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.