Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736813289

Amistoso (Int., RC) 736813289 Información oficial sobre el partido 736813289 en Hattrick

31.07.2024 18:05:00

F.C. Baster Alineación oficial del equipo 'F.C. Baster' en el partido 5 - 3 Pedro Abad CF Alineación oficial del equipo 'Pedro Abad CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Baster Alineación oficial del equipo 'F.C. Baster' en el partido 2 - 0 Pedro Abad CF Alineación oficial del equipo 'Pedro Abad CF' en el partido
Tiene bastante suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Baster

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Baster s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Leonard Kuropatwa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stanisław Omasta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Patryk Małecki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Baster se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Baster va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patryk Młynarczyk en un 1 contra 1 amb el porter Xavi Clotet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Rogério dos Reis del Baster ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stanisław Omasta va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Xavi Clotet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ludolf Skwarczek va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 219 Minuto 98 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Yaser Amirifar va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Sylwiusz Kalenik, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adrian Starobrat de Baster va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Stanisław Omasta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Baster.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Wszemir Jaczewski va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Baster a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Baster Ludolf Skwarczek no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Xavi Clotet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Zygmunt Janich de Baster va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 3 al marcador.

Pedro Abad CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Rafael Carmona va pentinar un córner cap al segon pal que Wojciech Konwa va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Guiu Llas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Murray Jupangati de Pedro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wojciech Konwa de Pedro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55 del partit, Wojciech Konwa de l'equip Pedro, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Xavi Clotet de Pedro anava molt fort i col·locat però Adrian Starobrat no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Murray Jupangati de Pedro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrian Starobrat en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pedro Livio Pillon, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adrian Starobrat. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Diego Jolís va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.