Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736813177

Amistoso (Int.) 736813177 Información oficial sobre el partido 736813177 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 3 - 1 AC Galle Alineación oficial del equipo 'AC Galle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 4 - 0 AC Galle Alineación oficial del equipo 'AC Galle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muetes y estrellados F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): estrellados s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Astray per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El estrellados sempre confia amb les genialitats d'en Trpimir Papak; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Alejandro Astray va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 74 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Astray va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ortlieb Stepp.

AC Galle

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Oscar Nordling va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 62 (Ocasión de penalti): En Ville Tilander va llençar un penal al minut 62. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Galle va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jarno Leikola de Galle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.