Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736804998

Amistoso 736804998 Información oficial sobre el partido 736804998 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 6 - 1 Tigres del Teide Alineación oficial del equipo 'Tigres del Teide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido 2 - 0 Tigres del Teide Alineación oficial del equipo 'Tigres del Teide' en el partido
Tiene mucha potra 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 187 Minuto 21 (Gol tiro lejano): Després de 21 minuts el Algeciras, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Lefter Tokurcun sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Algeciras i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Félix 'Cerrojo' Delaportella el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lorenzo Rayol la va rematar Pedro 'Destructor' Tenorio amb una magnífica volea que va fer pujar per a Algeciras el 3 - 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tigres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Ángel Cortadillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Algeciras es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 47.
  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): En Lefter Tokurcun va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martín Alejandro Che es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Algeciras va deixar en bona posició a en Enrique Moreno Blanco per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Al minut 33 un refús amb el peu d'en Liberto Udaeta va anar a parar als peus del Miguel Ángel Cortadillo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Félix 'Cerrojo' Delaportella de Algeciras va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Algeciras ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Ángel Cortadillo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Moreno Blanco.

Tigres del Teide

Goles Goles

  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 73 minuts quan Moreno Ruzzante va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Álvaro Hernández Mérida, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Tigres va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Fortit va desviar el xut final de Cătălin Haşa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Georgi Boyadzhiev quasi aconsegueix empatar per Tigres al minut 31, però Carlos Fortit va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jorge Fernández Miranda de Tigres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Gabilondo de Tigres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.