Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736804455

Amistoso (Int.) 736804455 Información oficial sobre el partido 736804455 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido 3 - 3 PSA LIUGONG STAL STALOWA WOLA Alineación oficial del equipo 'PSA LIUGONG STAL STALOWA WOLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido 1 - 3 PSA LIUGONG STAL STALOWA WOLA Alineación oficial del equipo 'PSA LIUGONG STAL STALOWA WOLA' en el partido
Tiene suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallaecia

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Gallaecia va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vicente Donoso, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eugen Simons que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Israel de Caranza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gallaecia.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Passat el minut 89 de joc, Vicente Donoso facilitava les coses al Gallaecia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

PSA LIUGONG STAL STALOWA WOLA

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mieczysław Bylinka de LIUGONG marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Als 69 minuts de partit, Przemysław Sakwa de LIUGONG va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Łukasz Konkol va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Nour Nabli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Przemysław Sakwa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Icoaga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Michał Koszel va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Sławomir Gołojuch va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rubén Icoaga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mieczysław Bylinka de LIUGONG va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.