Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736804361

Amistoso (Int.) 736804361 Información oficial sobre el partido 736804361 en Hattrick

31.07.2024 06:00:00

The New Saints F.C. Alineación oficial del equipo 'The New Saints F.C.' en el partido 3 - 2 Cerredelo F.C Alineación oficial del equipo 'Cerredelo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The New Saints F.C. Alineación oficial del equipo 'The New Saints F.C.' en el partido 2 - 0 Cerredelo F.C Alineación oficial del equipo 'Cerredelo F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The New Saints F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 22 minuts, Leandro Hormeño va superar per velocitat Jesús Francisco Zazo per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mahesh Samal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Saints es posava per davant 2 a 1.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): José Freyre de Saints va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Rahul Nagam que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Saints per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mahesh Samal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Harekrishna Shilarkar va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Hristo Mladenov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Surya Dasari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hristo Mladenov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bajrang Raja, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Cerredelo F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Cerredelo sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Albert Palanca va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Carlos José Velarde per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.