Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736802318

Amistoso 736802318 Información oficial sobre el partido 736802318 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Chocolate Blanco Alineación oficial del equipo 'Chocolate Blanco' en el partido 3 - 3 A.C. Lucus Augusti Alineación oficial del equipo 'A.C. Lucus Augusti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chocolate Blanco Alineación oficial del equipo 'Chocolate Blanco' en el partido 2 - 1 A.C. Lucus Augusti Alineación oficial del equipo 'A.C. Lucus Augusti' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolate Blanco

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Una falta al minut 16 va provocar un lliure directe. Juan Jesús Mera el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Als 22 minuts de joc, els nois de Chocolate van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Juan Jesús Mera augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Juan Jesús Mera va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 27 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Juan Jesús Mera, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Dalmau al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arnau Esqué va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 63 podia haver acabat en gol, però Fernando Dalmau va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Tapia de Chocolate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

A.C. Lucus Augusti

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jaume de Montserrat.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Augusti va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Jaume de Montserrat va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 90. L'anotador per Augusti va ser Luis Bilbao Ubillos, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Julián Canedo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Normando Ibars de Povil que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Attila Akácz.