Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736801257

Amistoso (Int.) 736801257 Información oficial sobre el partido 736801257 en Hattrick

31.07.2024 19:20:00

Bulves Alineación oficial del equipo 'Bulves' en el partido 3 - 2 Atletico Konoha Alineación oficial del equipo 'Atletico Konoha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bulves Alineación oficial del equipo 'Bulves' en el partido 1 - 3 Atletico Konoha Alineación oficial del equipo 'Atletico Konoha' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulves

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Oliver Taschner va donar a Bulves un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bulves va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Leif Sikström va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bulves va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Paulius Čipinis aconseguint el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Aristotelis Gorinskis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Joel Lizarzaburu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Leif Sikström, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atletico Konoha

Goles Goles

  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Atletico va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Hubert Gasch va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors de Atletico no defallien en cap moment. Producte d'això, en Gill Asselberghs va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Hubert Gasch quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 290 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Hubert Gasch va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Jesús Fernando Ruiz Oviedo va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jesús Fernando Ruiz Oviedo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Hubert Gasch quasi aconsegueix empatar per Atletico al minut 59, però Gintautas Dubatauskas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Quadros de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Quadros va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.