Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736800013

Amistoso (Int., RC) 736800013 Información oficial sobre el partido 736800013 en Hattrick

31.07.2024 15:45:00

Patriot IFC Alineación oficial del equipo 'Patriot IFC' en el partido 4 - 2 aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patriot IFC Alineación oficial del equipo 'Patriot IFC' en el partido 0 - 1 aliaga f.c Alineación oficial del equipo 'aliaga f.c' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patriot IFC

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Touch Chun arribés a peus de Renzo Giagnoni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Patriot el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Ettore Schivalocchi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Touch Chun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): 萧 (Xiao) 廷风 (Tingfeng) de Patriot, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tamás Ugrai en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ettore Schivalocchi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Patriot.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Patriot Kleyton Ramos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tamás Ugrai. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Touch Chun, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tamás Ugrai va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Patriot i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Lino Varela va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

aliaga f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sebastián Orcajada es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el aliaga va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Claudio Gómez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Andre Bitburger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. aliaga va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Manuel Iturrebaso va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Izai Loiola va marcar al minut 92 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 111 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip aliaga Manuel Iturrebaso quasi marca al minut 111 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Izai Loiola l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Nikolaj Byrdal de aliaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastián Orcajada de aliaga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de aliaga, Izai Loiola, col·locà la pilota just a les mans d'en Lino Varela. El marcador: 2 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Claudio Carda de aliaga va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de aliaga Nikolaj Byrdal va intentar enganyar Lino Varela amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Sigisfredo Byers de aliaga va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.