Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736799935

Amistoso (Int., RC) 736799935 Información oficial sobre el partido 736799935 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido 6 - 2 Fragistan Alineación oficial del equipo 'Fragistan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido 9 - 0 Fragistan Alineación oficial del equipo 'Fragistan' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laguna Negra

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, Gonzalo Orrantia de Laguna empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Laguna van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Colm MacClair va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Laguna a 3 - 1. Roberto Fagúndez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Laguna pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Rocaful va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Cascais, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Laguna.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Laguna va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Colm MacClair progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Fragistan

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Marinko Poklepović va posar els visitants Fragistan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Marinko Poklepović va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fragistan va reduir diferències al marcador: 6 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ivano Ledinščak que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.