Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736799838

Amistoso (Int.) 736799838 Información oficial sobre el partido 736799838 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 4 - 1 Saint-remy Les Chevreuse Alineación oficial del equipo 'Saint-remy Les Chevreuse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 4 - 1 Saint-remy Les Chevreuse Alineación oficial del equipo 'Saint-remy Les Chevreuse' en el partido
Tiene un resultado normal 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BEYTON

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Dirk Schwindt, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BEYTON es posava per davant!
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): BEYTON va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 51 Bradley Edgar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adamu Melkie sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 77 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan BEYTON va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adamu Melkie des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): BEYTON es va veure beneficiat per la polèmica al minut 29, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Khaled Tahseen va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jan-Paul Jensen no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bradley Edgar va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Jan-Paul Jensen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pier Nicola Frascari, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dirk Schwindt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adamu Melkie de BEYTON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jurryt Bollema de BEYTON amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Saint-remy Les Chevreuse

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mathis Maigne per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Brice Hinfray va encarar al porter al 57, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Javier Rubalcaba va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mathis Maigne des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Gérôme Codet va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Javier Rubalcaba no es va rendir i va fer unes grans aturades.