Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736799367

Amistoso (Int., RC) 736799367 Información oficial sobre el partido 736799367 en Hattrick

31.07.2024 18:05:00

Orły Przasnysz Alineación oficial del equipo 'Orły Przasnysz' en el partido 1 - 3 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orły Przasnysz Alineación oficial del equipo 'Orły Przasnysz' en el partido 1 - 1 In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orły Przasnysz

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Orły van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joachim Mika va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Orły va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ian Bourson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Antonio Pemán Cubillo.

In.civiles

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): In.civiles agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Afennis Hadry amb mestria.
  • 170 Minuto 102 (Gol de falta): Al minut 102, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Juan Luis Ulzurrún posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 116 Minuto 106 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 106, en Jaime Betoret del In.civiles va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alberto Pío infante que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Gallardo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del In.civiles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Angeli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Guillermo Gallardo després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cyryl Barszcz va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Jaime Betoret va estar a punt de posar per davant a In.civiles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cyryl Barszcz va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de Cyryl Barszcz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jaime Betoret no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.