Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736798784

Amistoso 736798784 Información oficial sobre el partido 736798784 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

United Romo A.F. Alineación oficial del equipo 'United Romo A.F.' en el partido 4 - 2 Vasconia FC Alineación oficial del equipo 'Vasconia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
United Romo A.F. Alineación oficial del equipo 'United Romo A.F.' en el partido 2 - 1 Vasconia FC Alineación oficial del equipo 'Vasconia FC' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Romo A.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Władysław Kosuń no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Władysław Kosuń va donar a United un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Ballester, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a United.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El contraatac de United va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Władysław Kosuń va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anthony Yanfer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Ballester, als 89 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giuseppe Carossia de United va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Vasconia FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Arron Beckett de Vasconia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 150 Minuto 57 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Teofilo Ibañez Ibero va reduir les distàncies per al Vasconia amb un bon llançament de falta al minut 57. 3 a 2 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Martyn Terry va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Massimiliano Mario Bombara quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Teofilo Ibañez Ibero, al minut 89 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Vasconia sortien al contraatac. La falta llançada per Teofilo Ibañez Ibero va sortir força alta sense massa perill.