Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736797179

Amistoso (Int.) 736797179 Información oficial sobre el partido 736797179 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 4 - 3 sanyo Alineación oficial del equipo 'sanyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 4 - 1 sanyo Alineación oficial del equipo 'sanyo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Alberto Desprat de Topornices, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 3 (Gol de penalti): Topornices va obtenir un penal al minut 3, que va llançar a la perfecció Samuel Munévar. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Topornices s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Zósimo Guantes per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Vicente Nuñez Puerta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Topornices.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Benet Lobo Campos hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alberto Desprat havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Myfer Gastia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 224 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Topornices es va veure beneficiat per la polèmica al minut 65, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Samuel Munévar va relliscar al moment de fer el xut i el porter Kevin Esslingen no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

sanyo

Goles Goles

  • 153 Minuto 8 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Stojan Kupčič va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el sanyo66 va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 8.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mirko Travaglia que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Dino Castillo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): sanyo66 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Garavito va desviar el xut final de Naser Tahboob després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El sanyo66 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Witold Klucha va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Władysław Klimczuk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Garavito va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): sanyo66 va estar a punt d'empatar al 75 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dino Castillo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.