Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736796710

Amistoso (Int.) 736796710 Información oficial sobre el partido 736796710 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

New Mountain FC Alineación oficial del equipo 'New Mountain FC' en el partido 1 - 1 Akela FC Alineación oficial del equipo 'Akela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Mountain FC Alineación oficial del equipo 'New Mountain FC' en el partido 3 - 0 Akela FC Alineación oficial del equipo 'Akela FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Mountain FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Passat el minut 64 de joc, Gerik Coremans facilitava les coses al Mountain amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Gerik Coremans va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 214 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Scotty Detailleur va errar un penal al minut 33 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Robert Cristescu va fer una magnífica aturada al minut 52, tot i el bon llançament de falta de Scotty Detailleur.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Tim Konradsen de Mountain va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Mountain van sortir al contraatac al minut 77, però Omar Segura va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Mountain va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Scotty Detailleur va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Robert Cristescu.

Akela FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Gnaier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Akela va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Ştefan-Marian Buran va quedar-se sol davant el porter John Fransson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Remus Oaie va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 79. En Arslan Şentürk va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Lišťák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.