Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736795403

Amistoso (Int., RC) 736795403 Información oficial sobre el partido 736795403 en Hattrick

31.07.2024 17:25:00

huppa Alineación oficial del equipo 'huppa' en el partido 3 - 2 Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
huppa Alineación oficial del equipo 'huppa' en el partido 1 - 1 Simply PAW Alineación oficial del equipo 'Simply PAW' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huppa

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de huppa va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mauro Panigo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mauro Panigo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. huppa empatava el partit, 2 a 2, al minut 74.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Una falta al minut 89 va provocar un lliure directe. Stefan Holtrop el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Abraham Micheelsen hauria d'haver estat gol al minut 7 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Quintus van Staaveren hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Peter-Jan Hanson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): huppa van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Ljubivoje Amidžić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard Vasvári de huppa es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marvin Baggen de huppa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Simply PAW

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Simply va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ernst Gassner, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jasmin Smerdel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Leopold Ďurecha de Simply va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jasmin Smerdel de Simply no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Àlex Mola va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Mola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Simply que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jasmin Smerdel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Mads Moen de Simply va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.