Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736795256

Amistoso (Int., RC) 736795256 Información oficial sobre el partido 736795256 en Hattrick

31.07.2024 17:25:00

Blaugranas Calcio US Alineación oficial del equipo 'Blaugranas Calcio US' en el partido 3 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blaugranas Calcio US Alineación oficial del equipo 'Blaugranas Calcio US' en el partido 1 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blaugranas Calcio US

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Blaugranas eren letals, i Helmut Westra va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Arslan Görkmen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Renaat Blauw, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Blaugranas.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Ozores es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Unionistas de Salamanca CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Arvind Shilarkar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Un mica després, Didac Guilisasti de Unionistas va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Didac Guilisasti després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joey Levitus va poder desviar-lo a córner.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Bernat Oliva per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Arvind Shilarkar quasi aconsegueix empatar per Unionistas al minut 69, però Joey Levitus va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Magdaleno Durall va fer una jugada per la banda esquerra, però Joey Levitus va aturar el seu xut.