Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736793033

Amistoso (Int., RC) 736793033 Información oficial sobre el partido 736793033 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

R.C. Eupitos de Pucela Alineación oficial del equipo 'R.C. Eupitos de Pucela' en el partido 2 - 5 NORFOLK ADDICKS Alineación oficial del equipo 'NORFOLK ADDICKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
R.C. Eupitos de Pucela Alineación oficial del equipo 'R.C. Eupitos de Pucela' en el partido 4 - 3 NORFOLK ADDICKS Alineación oficial del equipo 'NORFOLK ADDICKS' en el partido
Tiene mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Eupitos de Pucela

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Jaime Sanmatías s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Eupitos per la dreta va donar com a resultat un gol de Carlos Cardell al minut 68 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Patroclo Castroderei va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 46 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Giménez de Eupitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igoin Bergara.

NORFOLK ADDICKS

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gergely Pintér arribés a peus de Junior Bynoe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a NORFOLK el 0 - 1.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Omar Panero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a NORFOLK.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gergely Pintér va anar a parar al cap de Jean-Damien Chochoy que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a NORFOLK el 1 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Gergely Pintér va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 2 - 4 per a NORFOLK.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Taavi Vatsar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gergely Pintér, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NORFOLK va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Víctor Orovitz de NORFOLK va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Junior Bynoe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Quintín Brandeiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.