Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736792685

Amistoso (Int., RC) 736792685 Información oficial sobre el partido 736792685 en Hattrick

30.07.2024 19:20:00

Lerchume F.C. Alineación oficial del equipo 'Lerchume F.C.' en el partido 2 - 1 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lerchume F.C. Alineación oficial del equipo 'Lerchume F.C.' en el partido 0 - 1 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lerchume F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mirek Hajný va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ciro Giaquinto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 136 Minuto 59 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Nir Murmu es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Aimo Bitta per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 59 passava a ser 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lerchume va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Cornoldi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 234 Minuto 39 (Ocasión de penalti): En Mirek Hajný va llançar un penal al minut 39. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lerchume va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bárðaldur Neshamar va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurice Malte Preuschen de Lerchume amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

la seta

Goles Goles

  • 154 Minuto 62 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Edgar Galbán. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".