Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736792260

Amistoso (Int., RC) 736792260 Información oficial sobre el partido 736792260 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 1 - 4 Hawarden Rangers Alineación oficial del equipo 'Hawarden Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 1 - 5 Hawarden Rangers Alineación oficial del equipo 'Hawarden Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comando Oregar

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Ayats ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Comando es posava per davant 1 a 0.
  • 109 Minuto 102 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Mauro Iglesias se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Nikolay Petkov que va anotar el 1 - 3 per a Hawarden sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Jesús Tenorio Castilla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Franco Reinhard va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Othmane Quarmoun va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Franco Reinhard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Hawarden Rangers

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Hawarden va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nikolay Petkov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eraldo Rosolino quedar desmarcat i marcar per a Hawarden al minut 95. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al 104 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hawarden augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eraldo Rosolino es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hawarden que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luka Dümmer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Nikolay Petkov quasi aconsegueix empatar per Hawarden al minut 32, però Franz Falke va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Franz Falke, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ivaylo Georgiev no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Nikolay Petkov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Franz Falke va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ole Hexeberg de Hawarden es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Haşim Hayran de Hawarden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luka Dümmer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.