Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736791513

Amistoso (Int., RC) 736791513 Información oficial sobre el partido 736791513 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 2 - 3 Otopijo Alineación oficial del equipo 'Otopijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HERBALIFE NAVALCUERNO F.C. Alineación oficial del equipo 'HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.' en el partido 4 - 2 Otopijo Alineación oficial del equipo 'Otopijo' en el partido
Tiene mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,1 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERBALIFE NAVALCUERNO F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el HERBALIFE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Martínez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, HERBALIFE aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Majarón Bala va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Radu Lazăr va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): HERBALIFE va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Jordi Pocoví va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de HERBALIFE Jordi Pocoví quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): HERBALIFE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rolando Suabia de HERBALIFE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rolando Suabia de HERBALIFE per doble groga al minut 68.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Samuel Vicente Moriña s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Otopijo

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Idzisław Frydrych va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Cristian Daniel Aello sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Idzisław Frydrych marcar el 1 - 2 per al Otopijo.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Otopijo Mihail Serafim va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Otopijo van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Hallmundur Sigurjónsson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cristian Daniel Aello va superar els defenses rivals per velocitat al minut 26 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Idzisław Frydrych es va quedar sol davant del porter, al minut 53. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Hallmundur Sigurjónsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Otopijo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Waldemar Skotnicki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corvinius Renk va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En René Eskildsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Idzisław Frydrych de Otopijo es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.