Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736790326

Amistoso (RC) 736790326 Información oficial sobre el partido 736790326 en Hattrick

31.07.2024 12:20:00

Real Polopos Alineación oficial del equipo 'Real Polopos' en el partido 3 - 5 Club de Fútbol El Adelantado Alineación oficial del equipo 'Club de Fútbol El Adelantado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Polopos Alineación oficial del equipo 'Real Polopos' en el partido 1 - 1 Club de Fútbol El Adelantado Alineación oficial del equipo 'Club de Fútbol El Adelantado' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Polopos

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Passat el minut 83 de joc, Gábor Bak facilitava les coses al Polopos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Egmont Bencsik del Polopos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Władysław Kościelny va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Adrián Krehák va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Polopos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan András Volfárt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Martino Nascimento.
  • 218 Minuto 97 (Ocasión evento especial córner peinado): Gábor Bak quasi marca en una jugada assajada de córner que Adrián Krehák havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 99 per blocar una centrada d'en Hannes Doerr va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Polopos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Władysław Kościelny de Polopos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hannes Doerr va xutar fora per a Polopos, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Lenaïc Louise anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Polopos.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Polopos, Zdzisław Pawlina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Polopos András Volfárt, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Martino Nascimento. El marcador continuava 3 - 4.

Club de Fútbol El Adelantado

Goles Goles

  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, Adelantado es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Hermosilla es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Adelantado que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Ramírez Guzmán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adelantado va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Federico San Martin Bueno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Miguel Soto de Adelantado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Adelantado Raúl Ramírez Guzmán va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Zdzisław Pawlina va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 1 - 2
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Miguel Ángel Villagra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Mariño Alonso de Adelantado va superar Zdzisław Pawlina, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pablo Hermosilla de Adelantado, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Zdzisław Pawlina en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.