Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736790232

Amistoso 736790232 Información oficial sobre el partido 736790232 en Hattrick

31.07.2024 23:20:00

Oreno City Alineación oficial del equipo 'Oreno City' en el partido 5 - 2 Faustino Wanderers Alineación oficial del equipo 'Faustino Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Oreno City Alineación oficial del equipo 'Oreno City' en el partido 3 - 4 Faustino Wanderers Alineación oficial del equipo 'Faustino Wanderers' en el partido
Tiene suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oreno City

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Krysler Bon Allado va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Oreno, al minut 19. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Trevor Asher sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Christopher Bastone que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hiram Hodges, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Oreno se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 65.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Oreno va augmentar la diferència quan Mariano Lizaranzu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Oreno va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Jonathan Rausch. 5 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Oreno per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Mariano Lizaranzu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Adam Gardner hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Faustino Wanderers

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En 謝 (Tse) 健 (Jian) de Wanderers va marcar de penal l'empat al minut 23.
  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Wanderers va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de 謝 (Tse) 健 (Jian).

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Ovidio Granda va estar a punt de posar per davant a Wanderers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Seth McAfee va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Alessandro Acciaioli va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Seth McAfee va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a István Székely després que el jugador de Wanderers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.