Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736789148

Amistoso 736789148 Información oficial sobre el partido 736789148 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

VCR FC Alineación oficial del equipo 'VCR FC' en el partido 1 - 2 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VCR FC Alineación oficial del equipo 'VCR FC' en el partido 1 - 2 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VCR FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VCR contenien la respiració mentre en Luis Cabello Fernández s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Luis Cabello Fernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VCR.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luis Cabello Fernández va rematar alt.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aniol Caballero de VCR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): VCR va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Luis Cabello Fernández va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): VCR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Tural Axundov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Hélio Ferreira Gil va poder marcar per a VCR en un servei de cantonada picat per en Tural Axundov quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Dream killers andalucía

Goles Goles

  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Gino Aerts va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Joel José Guerra, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del andalucía va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Signar Strömkvist, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de andalucía van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Daniel Hoffmann, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Daniel Hoffmann de andalucía va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.