Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736789081

Amistoso (Int., RC) 736789081 Información oficial sobre el partido 736789081 en Hattrick

31.07.2024 22:50:00

C.D. LAGARTO Alineación oficial del equipo 'C.D. LAGARTO' en el partido 3 - 8 Super Coruña CF Alineación oficial del equipo 'Super Coruña CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D. LAGARTO Alineación oficial del equipo 'C.D. LAGARTO' en el partido 1 - 5 Super Coruña CF Alineación oficial del equipo 'Super Coruña CF' en el partido
Tiene suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. LAGARTO

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): LAGARTO aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Dietbert Aschenbach al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Miloslav Sokola de LAGARTO va demostrar les seves habilitats al minut 41 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El LAGARTO no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Radu Butulescu es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el LAGARTO va posar setge sobre la defensa central visitant però en Miloslav Sokola no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): LAGARTO enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rodrigo Del Rosario Livingstone no va ser aprofitada per en Manuel Wickede que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Super Coruña CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Bazo quedar desmarcat i marcar per a Coruña al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Mark Bougton va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Coruña gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Felipe Gómez de la Vega entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Coruña, un peu providencial d'en Niko Karell va situar el 0-3 al panell digital.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Coruña va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Mark Bougton va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, una falta xutada per Mark Bougton va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a Coruña. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Mark Bougton va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 6 per als visitants.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Coruña van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xairo Guerra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 7 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Niko Karell de Coruña l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 8 al minut 90 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xairo Guerra de Coruña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.