Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736788702

Amistoso (Int.) 736788702 Información oficial sobre el partido 736788702 en Hattrick

31.07.2024 12:30:00

Takamine 101 Alineación oficial del equipo 'Takamine 101' en el partido 1 - 2 TSV Mamuschka Alineación oficial del equipo 'TSV Mamuschka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Takamine 101 Alineación oficial del equipo 'Takamine 101' en el partido 3 - 2 TSV Mamuschka Alineación oficial del equipo 'TSV Mamuschka' en el partido
Tiene mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,8 % 18,4 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Takamine 101

Goles Goles

  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Corria el minut 62, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Takamine s'avançava en el marcador després que en Péter Tomasek xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Didac Barroso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Takamine va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Didac Barroso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Klemens Puschen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pjetër Zhileta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TSV Mamuschka

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mamuschka van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Olegário Santeiro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Bud Machtinger posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Bud Machtinger va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Sergiu Nazarie quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Saeed Soueif que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Mamuschka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fausto Queaires va desviar el xut final de Andreas Koliopoulos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mamuschka al minut 71, però el xut de Bud Machtinger va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Bud Machtinger de Mamuschka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.