Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736787339

Amistoso (Int.) 736787339 Información oficial sobre el partido 736787339 en Hattrick

30.07.2024 19:15:00

Bezio A.C. Alineación oficial del equipo 'Bezio A.C.' en el partido 1 - 0 Nueca Alineación oficial del equipo 'Nueca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bezio A.C. Alineación oficial del equipo 'Bezio A.C.' en el partido 3 - 0 Nueca Alineación oficial del equipo 'Nueca' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bezio A.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Bezio va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Lee Rochford va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Bezio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Talal Tlassellal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Paolo Angemi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julius van Ravestein va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniele Magrelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Themistoklis Panagos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julio Ramírez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 77 podia haver acabat en gol, però Julio Ramírez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julio Ramírez al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniele Magrelli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Lee Rochford una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Julio Ramírez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Nueca

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Nueca van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Adrián Lera Hernández des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nueca, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Ivan Bernà va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Plaza Ruiz de Nueca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Lera Hernández de Nueca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.