Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736786442

Amistoso (Int.) 736786442 Información oficial sobre el partido 736786442 en Hattrick

30.07.2024 19:15:00

CherryFantasy Alineación oficial del equipo 'CherryFantasy' en el partido 1 - 3 Burnage Alineación oficial del equipo 'Burnage' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CherryFantasy Alineación oficial del equipo 'CherryFantasy' en el partido 0 - 1 Burnage Alineación oficial del equipo 'Burnage' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CherryFantasy

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Niklas Dertli de CherryFantasy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leigh Harris de CherryFantasy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Burnage

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Burnage es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ângelo Teodoro Assis Machado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 22 minuts Roland Ospelt es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Zeno Casetti que d'un gran xut va marcar per a CherryFantasy el 1 - 1.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Burnage. En Milner Kleiman Pizarro va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Milner Kleiman Pizarro va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ângelo Teodoro Assis Machado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cesarino Lozzi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Burnage va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cesarino Lozzi va desviar el xut final de Živadin Paunović després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Živadin Paunović va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luigi Sircana s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ângelo Teodoro Assis Machado després que el jugador de Burnage li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.