Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736786107

Amistoso (Int., RC) 736786107 Información oficial sobre el partido 736786107 en Hattrick

31.07.2024 10:50:00

Frontalieri Football Club Alineación oficial del equipo 'Frontalieri Football Club' en el partido 1 - 3 FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frontalieri Football Club Alineación oficial del equipo 'Frontalieri Football Club' en el partido 1 - 2 FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frontalieri Football Club

Goles Goles

  • 135 Minuto 60 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Sevan Maginot va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bautista Salazar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

FC Tegueste

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tegueste van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Amir Ubierna va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Armando Curco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zebulón Cabeza de Vaca va augmentar l'avantatge de Tegueste a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Juan Ojeda, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 8 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tegueste va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tegueste va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Vibero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Armando Curco va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amir Ubierna després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yoon van Swigchem va poder desviar-lo a córner.