Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736783747

Amistoso 736783747 Información oficial sobre el partido 736783747 en Hattrick

31.07.2024 12:05:00

Logaidea Jr Alineación oficial del equipo 'Logaidea Jr' en el partido 2 - 0 Poble Sec Alineación oficial del equipo 'Poble Sec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Logaidea Jr Alineación oficial del equipo 'Logaidea Jr' en el partido 1 - 1 Poble Sec Alineación oficial del equipo 'Poble Sec' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logaidea Jr

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Passats 52 minuts, Jesús Gallego, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Logaidea es posava per davant!
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Eukeni Arkaute va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): El Logaidea se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 4, en Jesús Gallego va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Logaidea va deixar en bona posició a en Jesús Gallego per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nelson David Córdova va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Jesús Barraseta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Logaidea van sortir al contraatac al minut 73, però Mateusz Kraszewski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Poble Sec

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 21 la va desaprofitar Ignacio Melchor Gil de Poble, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Poble va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Jorge López Herrera va quedar-se sol davant el porter Andoni Harari, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lázaro Santiago estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José Jesús Veraza, als 62 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Poble van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jorge López Herrera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Melchor Gil.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lázaro Santiago es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Javier Escudero de Poble va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.