Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736782959

Amistoso (Int., RC) 736782959 Información oficial sobre el partido 736782959 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 4 - 3 FC Boston Alineación oficial del equipo 'FC Boston' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 4 - 0 FC Boston Alineación oficial del equipo 'FC Boston' en el partido
Tiene un resultado normal 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Órdago

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Z77 prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Xavi Rella va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Z77 va aconseguir el 2 - 0 quan Bartelmi Puerto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Orlando Venet de Z77 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Z77 va ser Xavi Rella.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Z77 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xavi Rella, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Orlando Venet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damião Melo Oliveira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Boston

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Chresten Helbo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Boston, Knud Rubin, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Knud Rubin de Boston va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Kenni Bjerregaard la va convertir en gol amb un remat de cap en Chresten Helbo tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 80 el marcador es va actualitzar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Boston van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Taran Whitley no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Knud Rubin de Boston es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anne Hautemann de Boston amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.