Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736782226

Amistoso (Int., RC) 736782226 Información oficial sobre el partido 736782226 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 0 - 1 Kuraki Alineación oficial del equipo 'Kuraki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 0 - 1 Kuraki Alineación oficial del equipo 'Kuraki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa isabel fs

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de isabel va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge De la Vega, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): isabel van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Iván Jubitero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jorge De la Vega va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ignacio Utrera després que el jugador de isabel li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Kuraki

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kuraki va ser finalitzada des de l'esquerra per Leszek Kaźmierczak al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Nikifor Fertacz va xutar magistralment una falta al minut 8 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Bartosz Ściborowski va poder marcar per a Kuraki en un servei de cantonada picat per en Nikifor Fertacz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.