Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736781478

Amistoso (Int., RC) 736781478 Información oficial sobre el partido 736781478 en Hattrick

31.07.2024 12:25:00

KOSKERO Alineación oficial del equipo 'KOSKERO' en el partido 1 - 5 Røros IL Alineación oficial del equipo 'Røros IL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KOSKERO Alineación oficial del equipo 'KOSKERO' en el partido 0 - 5 Røros IL Alineación oficial del equipo 'Røros IL' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KOSKERO

Goles Goles

  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Santiago Saavedra Martín va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En John Dogaru es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remigi Picó de KOSKERO es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

Røros IL

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Røros va ser finalitzada des de l'esquerra per Judas Nina al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Judas Nina va augmentar l'avantatge de Røros a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Røros augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Judas Nina es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Røros va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luiz André Delgado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Voldemar Laule que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Reidar Korneliussen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 5 per a Røros.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Røros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Pinyana va desviar el xut final de Gunnar Karlsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Hugo Sitbon va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 12. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Gabriel Pinyana va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luiz André Delgado, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.